برای کار با پولیشر چه نکات ایمنی را باید رعایت کرد؟
- توضیحات
- نوشته شده توسط Super User
- دسته: blog
- بازدید: 137

برای کار با پولیشر چه نکات ایمنی را باید رعایت کرد؟، دستگاه پولیش یا پولیشر از قسمتهای مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از: پد یا برس، مخزن آب تمیز و دسته قابل تنظیم. این دستگاه دستگاه پیچیده ای نیست و کار کردن با آن آسان است. اما در این مقاله ما قصد داریم نحوه کارکردن با آن را به شما آموزش دهیم. همچنین در ادامه به بررسی تفاوت های آن با زمین شوی صنعتی و واکس خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
آموزش کار با دستگاه پولیش
اولین قدم نصب پد روی دستگاه است؛ دقت داشته باشید که پد کاملا تمیز باشد و گرد و غبار یا دور ریز درون آن نباشد. پس از قفل صفحه، شفت را ثابت کرده و پد یا نمد را روی شفت محکم کنید. دقت کنید که هنگام تعویض پد دستگاه خاموش بوده و به برق متصل نباشد.
دستگاه را محکم نگه داشته و با استفاده از کلید روشن/خاموش دستگاه آن را روشن کنید. برای شروع کار بهتر است دور پولیشر را روی کمترین سرعت تنظیم کنید. پد پولیش را به آرامی به سطح کار نزدیک کرده و عملیات پولیش زنی را با زوایهای بین ۱۵ تا ۳۰ درجه با فشار بسیار کم شروع کنید؛ زیرا فشار بیش از حد باعث خرابی سطح کار میشود.
نکات ایمنی کار با دستگاه پولیش
- دستگاه پولیش ضد آب نیست و نباید از آن روی سطوح خیس استفاده شود.
- قبل از شروع کار پد را بهخوبی بررسی کنید و از سالم بودن آن مطمئن شوید. هیچگاه از پد ترکخورده، کوبیده شده، پاره و شکسته استفاده نکنید.
- هرگز روی دستگاه پولیش، صفحات برش فلزات یا تیغه های تراش چوب نصب نکنید.
- هنگامی که دستگاه روشن است آن را رها نکنید.
- همواره دست و انگشتان خود را از صفحه پولیش دور نگه دارید.
زمین شوی صنعتی یا اسکرابر چیست؟
اسکرابر یا زمین شوی صنعتی برای سرعت بخشی به فرآیند نظافت استفاده شده و در دو مدل برقی و شارژی تولید می شود. این دستگاه دو مخزن مجزا برای آب تمیز و کثیف داشته که عملیات شستشو و خشک کردن سطح را بهصورت همزمان انجام میدهد. موتور مکنده زمین شوی آب آلوده اضافه را از سطح پاک میکند. اسکرابر برای شستشوی فضاهای بزرگ طراحی شده و سطحی وسیع را در زمانی بسیار کوتاه میشوید. اسکرابر در دو نوع دستی و سرنشین دار موجود است که با توجه به کاربرد میتوانید مدل مناسب را انتخاب کنید.
تفاوت دستگاه پولیش و اسکرابر
دستگاه پولیش و اسکرابر بخاطر شباهتهایی که دارند گاهی اشتباه گرفته میشوند؛ در ادامه به بررسی تفاوتهای این دو دستگاه میپردازیم:
- سرعت چرخش برس پولیش بیشتر از اسکرابر است.
- اسکرابر برای شستشوی فضای وسیع طراحی شده است.
- پولیشر سیستم خشک کن وموتور مکنده نداشته و برای پاک کردن آب آلوده اضافه باید از جاروبرقی آب و خاک استفاده کرد.
- اسکرابر برای شستشوی سطوح با کیفیت بالا بسیار ایدهآل است اما سیستم جلادهی پولیشر از اسکرابر بسیار بهتر است.
تفاوت پولیش و واکس چیست؟
- از پولیش برای جلادهی و رفع خط و خش واز واکس برای براق کردن سطح استفاده میشود.
- واکس روی سطح رنگ شده لایهای محافظ ایجاد می نماید.
- پولیشر لایهای نازک از رنگ را برداشته و آن را براق میکند.
- واکس نمی تواند به تنهایی خط و خراش های خودرو را ازبین ببرد.