آشنایی با انواع پولیشر و نکات مهم برای خرید آن
- توضیحات
- نوشته شده توسط Super User
- دسته: blog
- بازدید: 135

آشنایی با انواع پولیشر و نکات مهم برای خرید آن، اولین چیزی که با شنیدن کلمه پولیش به ذهنمان خطور میکند، پولیشکاری ماشین است. پولیشر دستگاهی صنعتی بوده که از آن برای جلا دادن به سطوح مختلف مانند انواع کف پوش، سنگ، سرامیک، بتن و ترمیم سطح بدنه خودرو استفاده میشود. این دستگاه با داشتن مخزن آب تمیز برای شستشو و جلادهی بسیار ایده آل است. با ما همراه باشید تا با انواع پولیشر و نکاتی که به هنگام خرید آن باید مد نظر قرار دهیم آشنا شوید.
انواع پولیشر (دستگاه پولیش)
پولیشر را بر اساس قدرت و توان به دو دسته طبقه بندی می کنند؛ تک دیسک و برنشیر.
پولیشر تک دیسک
ساختار پولیشر تک دیسک بسیار ساده بوده و سرعت چرخش آن حدودا ۴۰۰ دور در دقیقه است. این دستگاه سرعت متفاوت برای کار برس زنی و جلادهی داشته که از سرعت بالای آن برای صیقل و جلا دهی و از سرعت چرخش پایین برای برس زنی سطح با آب و محلول شوینده استفاده میشود.
پولیشر برنشیر
ساختار این دستگاه در مقایسه با پولیشر تک دیسک پیچیده تر بوده و برس با قطر و ابعاد بزرگتری دارد. سرعت چرخش برنشیر ۱۵۰۰ دور بر دقیقه بوده که برای ترمیم عمقی و ایجاد سطحی درخشنده مناسب است. برنشیر در دو نوع برقی و شارژی موجود است که نوع برقی آن برای فضا با مساحت کم و نوع شارژی آن برای فضا با مساحت زیاد مناسب است.
راهنمای خرید دستگاه پولیش
در خرید دستگاه پولیش باید به ویژگیهایی مانند منبع تغذیه، قابلیت تنظیم سرعت، تنوع و تعداد پدها، اندازه صفحه، توان، سرعت گردش، گارانتی، قیمت و برند توجه کرد.
- منبع تغذیه: پولیشر هم مانند بسیاری دیگر از ابزارآلات در دو نوع برقی و شارژی به بازار عرضه میشود که هرکدام برای مواردی خاص کاربرد دارد.
- قابلیت تنظیم سرعت: اکثر پولیشرها قابلیت تنظیم سرعت دارند که این امکان را برای کاربر فراهم میکند تا کاربر بتواند سرعت آن را به آسانی تنظیم کرده و پولیش کاری را با سرعت مناسب انجام دهد.
- تنوع و تعداد پدها: پدهای پولیشر متنوعی در بازار موجود است که میتوانید آن را با توجه به سطحی که میخواهید روی آن کار کنید، انتخاب کنید.
- توان مصرفی: هرچه توان پولیشر بیشتر باشد، مصرف انرژی و قیمت آن هم بیشتر است.
- اندازه صفحه: اندازه صفحه پولیش نشان دهنده مساحتی است که دستگاه پولیش می تواند پوشش دهد؛ به این معنا که هرچه قطر صفحه بیشتر باشد، پولیشر سطح بیشتری را پولیش میزند.
- سرعت گردش: سرعت گردش دستگاه پولیش یکی از ویژگیهای مهم است. هرچه سرعت بیشتر باشد، کاربر با سرعت و کیفیت بهتری می تواند عملیات پولیش کردن سطوح مختلف را انجام دهد.
- برند: شرکت های مختلفی پولیشر تولید میکنند که از جمله برندهای مشهور می توان به بوش، آروا، آاگ، ماکیتا، توسن، میلواکی و دی سی ای اشاره کرد.
انتخاب پد پولیش مناسب
- نمد یا پد باید با توجه به جنس قطعه کار انتخاب شود.
- نصب پد باید آسان باشد و به راحتی تعویض شود.
- مقاومت و استحکام صفحه چسبی باید بالا باشد تا کاربر بتواند بهراحتی از آن استفاده کند.
- تراکم بالای پد باعث افزایش دوام و صرفهجویی در وقت و هزینه میشود.
- اگر میخواهید لبه و گوشه کار را پولیشکاری کنید، از پد دیوارهدار استفاده کنید.