آشنایی با انواع آچار بکس
- توضیحات
- نوشته شده توسط Super User
- دسته: blog
- بازدید: 109

آشنایی با انواع آچار بکس، باز کردن پیچ زنگ زده، باز کردن و بستن پیچها در فضای تنگ یا زاویهای نامناسب، شکستن ابزار و … همه از مشکلاتی است که همه ما مخصوصا افراد حرفهای مانند تعمیرکاران و تمام کسانیکه هر روز با پیچ و مهره سروکار دارند به نوعی با آن دست و پنجه نرم میکنند و اهمیت این موضوع زمانی مشخص میشود که نیرو یا زمان کافی برای باز کردن پیچ نداریم. تمام این موارد ضرورت استفاده از آچار بکس را مشخص میکند. در این مقاله ما قصد داریم شما را با انواع آچاربکس آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
انواع آچار بکس
آچار بکس بر اساس منبعی که نیروی گشتاور لازم را فراهم میکند به سه دسته برقی، شارژی و بادی تقسیم میشود که هریک از انواع این آچار مزایا و کاربردهای خاص خود را دارند. “کدام نوع آچار بکس مناسب است؟” این سوالی است که در مواجهه با انواع ابزارآلات مختلف پیش میآید؛ با ما همراه باشید تا در ادامه به بررسی ویژگی هریک از انواع آچار بکس بپردازیم تا بتوانید آچار مناسب برای کار خود را بهراحتی انتخاب و خریداری کنید.
بکس برقی
آچار بکس برقی نیروی گشتاور لازم را از منبع برق تهیه میکند. این آچار بسیار قدرتمند و سریع بوده و وزن و ابعاد آن در مقایسه با بکس بادی کمتر است. قیمت این آچار در مقایسه با بکس شارژی و بادی ارزانتر بوده و برای مصارف خانگی و کارگاههای کوچک بسیار ایده آل است.
بکس شارژی
در سالهای اخیر نوع جدیدی از آچار بکس با نام بکس شارژی وارد بازار شده که به نیروی برق یا باد نیاز نداشته و از طریق باتری انرژی لازم برای باز کردن یا بستن پیچ را تهیه میکند. بکس شارژی بدون نیاز به تجهیزات جانبی و کمپرسور هوا قدرتی معادل بکس بادی تولید کرده و به راحتی قابل جابجایی و استفاده در فضاهای مختلف است. وزن و قیمت آچار بکس شارژی در مقایسه با انواع دیگر بسیار بیشتر است و به نوعی از معایب آن بهشمار میآیند.
بکس بادی
بکس بادی که شاید آن را با نام آچار پنوماتیک یا آچار بادی بشناسید، قدرت و سرعت بسیار بالایی دارد که آن را برای استفاده افراد حرفهای ایده آل میکند. بکس بادی برای کار به هوای فشرده نیاز دارد و به دلیل اتصال به کمپرسور هوا امکان جابهجایی چندانی ندارد و برای مصارف خانگی مناسب نیست. بکس بادی از نظر شکل ظاهری به چهار شکل تفنگی، سرکج، مستقیم و صلیبی تقسیم میشود.
نکته: بکس بادی دور بسیار بالایی داشته و برای کار روی سطوح نرم مانند آلومینیوم مناسب نیست.