پوست هندوانه، ساقه های بروکلی و هسته آناناس، مواد طبیعی مفید برای پوست صورت، در این مقاله قصد داریم شما را با چند ماده طبیعی و دورریز آشنا کنیم که برای پوست صورت مفید است. با ما همراه باشید.
پوست و دانه هندوانه
Popeck می گوید: این میوه لذیذ و خوشمزه با رنگ قرمز منحصر به فردش به عنوان یک میان وعده تازه و یا آب میوه استفاده می شود، اما شما قادر به گرفتن برخی مواد مغذی قوی موجود در پوست و دانه های آن نیز هستید. به جای دور ریختن آن، قسمت سفید آن را از قسمت زیرین بیرونی سبز جدا کنید و از آن در آشپزی خود استفاده کنید.
“این شامل اسید آمینه سیترولین است که به آرژنین تبدیل می شود و در نهایت به بهبود گردش خون، افزایش جریان خون، بهبود سلامت قلب، افزایش قدرت سیستم ایمنی، افزایش میل جنسی و کاهش خستگی عضلانی کمک می کند.” (یک مطالعه ۲۰۱۶ در مجله انجمن بینالمللی تغذیه ورزشی از این موضوع پشتیبانی میکند) او همچنین می افزاید: پوست هندوانه ویتامین C و B6 هم دارد تا سیستم ایمنی شما را بالا نگه دارد.
شما می توانید پوست هندوانه را در مخلوط کن به اسموتی هایتان اضافه کنید، می توانید آن را ریز کرده و به سالاد میوه، سالسا، چتنی، یا سالاد کلم اضافه کنید، آن را با سیب زمینی و هویج به سوپ اضافه کنید.
اما در مورد دانه ها می توانید آن را در فر خشک کنید. با روغن زیتون و نمک ، در دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را خشک کنید. سپس بر روی سالاد بریزید و یا با مخلوط آزمایشی ترکیب کنید.
ساقه های بروکلی
Popeck می گوید: احتمالا شما برای مصرف کلم بروکلی از سر آن استفاده می کنید، اما استفاده از ساقه های آن را هم نباید فراموش کنید. او می گوید: “ساقه حاوی سولفورفان، یک آنتی اکسیدان فیتوشیمیایی است که دارای خواص ضد التهابی است، از سلول ها در برابر آسیب DNA محافظتمی کند، سلول های سرطانی را غیر فعال می کند و تشکیل سلول های تومور را مهار می کند.”
سلول های سرطانی را غیر فعال می کند و مانع تشکیل سلول های تومور می شود.
برخی از کاربردهای ساقه بروکلی وجود دارد: ساقه های بروکلی را در سالادهایتان اضافه کرده و خام بخورید. اگر خوردن آن به صورت خام را دوست ندارید می توانید آن را بپزید. می توانید ساقه بروکلی را بخارپز کرده و یا سرخ کنید و آن ها را به سوپ اضافه کرده و یا پوره آن را به سس و یا غذای کودک بیافزایید.
هسته آناناس
هنگامی که یک آناناس را برش می دهید هسته آن را دور نیندازید. شما می توانید از هسته آناناس برای انواع دستور العمل ها استفاده بکنید و از چندین ویتامین و مواد معدنی پنهان شده درون آن بهره مند شوید.
Popeck می گوید: ”آناناس حاوی بروملین، یک آنزیم هضم پروتیین است؛ خواص ضد التهابی دارد و می تواند التهاب بینی و سینوس را کاهش دهد،همچنین در کاهش ورم مفاصل و درد ماهیچه نیز موثر است.”
او اضافه می کند: ” علاوه بر این، هسته آناناس دارای خاصیت ضد انعقادی است.
استفاده از هسته آناناس: آن را ریز کنید و به سالاد میوه، سالاد کلم، چنتی (یک نوع چاشنی غذا)، یا سالسا اضافه کنید، آن را با اسموتی ترکیب کنید، به صورت مکعب برش دهید و برای استفاده های بعدی آن را فریز کنید، یا به سادگی برای افزایش طعم به آب و چای اضافه کنید. شما همچنین می توانید آن را به قطعات کوچک برش دهید و به سرخ کردنی ها اضافه کنید، علاوه بر موارد ذکر شده می توانید برش های هسته آناناس را به ماست یونانی به عنوان یک دسر صبحانه اضافه کنید.
برگرفته از سایت مجله سلامت